Wie is Be-Value?

JelleMijn naam is Jelle de Vries, freelance software engineer en eigenaar van Be-Value.

In de afgelopen 15 jaar heb ik mogen werken in de rollen van software architect, (lead)developer en functioneel analist.
Object oriëntatie, software principes (SOLID), ontwerppatronen, code- en design kwaliteit vormen de kern van mijn ervaring en vakmanschap. Met betrekking tot het software ontwikkelproces reken ik het architectuurontwerp, application lifecycle management (ALM) en de inrichting van de software heartbeat (CI/CD) tot mijn vakgebied. Ik richt mij daarbij hoofdzakelijk op de .net technologie.

Het agile manifesto is mijn praktische leidraad.

Vanuit functioneel/analytisch perspectief ben ik sterk georiënteerd op conceptueel (mee)denken met de business en technisch vertalen van de business requirements. Liefst werk ik in een agile/scrum team met kwalitatief sterke en gemotiveerde collega’s.

Hoe de mensen met wie ik heb samengewerkt over mij schrijven:
“Jelle is een doorgewinterde software consultant, ervaren in de rollen van software architect, lead developer, software developer en functioneel analist. Hij beschikt over goede software ontwerp- en software ontwikkel kwaliteiten, werkt nauwkeurig en op een gestructureerde manier en is erg sterk in object oriëntatie, software principes en (design)patterns. Ook beschikt hij over goede software architect kwaliteiten: behoudt het overzicht, herkent patronen in de ontwerpen, streeft naar open architecturen en is, mede door zijn ervaring als functioneel analist, in staat de visie van de klant en de visie van de ontwikkelaar te doorgronden.”